sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Zombie leggarit

Zombies rule

Ostin Na-clothingista aivan ihanat "zombie leggarit" joista olen ideoinut jos jonkinlaista asua. Poikaystäväni huomautti etteivät ne ole zombeja vaan se on frankenstein ja olipa pakko huomauttaa siihen että se on Frankensteinin hirviö.. hirviön henkiinherättänyt oli tohtori Frankenstein. No juu, Zombileggareiksi niitä silti kutsun ja rakastan niitä..tuskin maltan odottaa että olisi kesä ja pääsisin ulkoiluttamaan niitä paremmin.

Tähän vähän ei niin omaa tyylistäni kuvaa, kuvan ottanut ystäväni sanoi ettei tunnistaisi minua jos näin kävelisin kadulla, mutta inspiraatio iski niin tällaista tuli aikaiseksi!
Ps. pahoittelen kuvien huonoa laatua kamerani ei tykännyt minusta.

I bought a pair of "Zombie leggins" of wich I have had ideas for all kind of outfits. I hope it would be summer soon so I could use them more! These pictures arent very close to my usual style, my friend said she woudnt regonize me if I would walk like this in the street.. but I had an inspiration and this is what I did with it! I apologize the crappy quality of the photos, my camera did not agree with me.



Musta paita/black shirt size L / vihreä toppi/green top size XL: Seppälä
Löysin ihanan epäsymmetrisesti leikatun paidan ja heti sen nähtyäni ajattelin sen sopivan tämän kanssa. Alta pilkottaa neonvihreä toppi jonka olen kauan sitten samaisesta paikasta ostanut. Musta paita saatavilla yhä Seppälän nettikaupasta tai myymälöistä.

Black shirt and green top from finnish store Seppälä.

Leggarit/leggins: Banned " Frankie "  size XL (uk 16)
Ostettu: Na-clothing  Löytyy myös: Blue Banana (En ole kokeillut tätä kauppaa)
Tilasin mittojen perusteella xl kokoa mutta kuvio sen verta reisien kohdalta kyllä rypistelee että olisi pitänyt ottaa se 2xl. Jos olisin tiennyt että se oli uk 18 olisin ottanut heti sen enkä pienempää mutta seurasin sivuilla koko ohjetta. Kyllähän nuo menee hyvin mutta seuraavalla kerralla otan Bannedin leggareissa yhden isomman koon.

I ordered size 16 by measurements but the print is stretching some on the tighs, shoud have taken size 18. Next time i will remember order one size bigger when ordering leggins from Banned.

Hattu/hat: Cybershop
Yksi ehdottomasti lempihatuistani, käytän tätä kesästä syksyyn lähes päivittäin!

Koru/jewerly: Glitter

Peruukki/wig: Buttericks "Celebrity"
Karnevaali laatua en suosittele usein käytettäväksi

Huulipuna/lipstick: Viva la Diva Moonwalk (Kicks)


Kassi/bag: Banned "Frankie" (Frankenstein and bride)
Ostettu: Na-Clothing
Aivan upea kassi joka on luonnossa paljon kivemman näköinen kuin sivulla olevista kuvista. Luulin ensin että pinta on jotenkin muovinen kuvien takia mutta ei ole mikä oli positiivinen yllätys. Tämän hetken lempilaukku jokapäivä käytössä! Siihen saa laitettua myös kantohihnan mutta itse en käytä sitä joten repäisin sen poies.

Kengät/shoes: Kookenkä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti