sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Zombie Unicorns!

Zombie unicorns!


Ja zombiet jatkaa! Olen kauan katsonut tätä Hell Bunnyn mekkoa kuolaten mutta en ole löytänyt sopivan kokoista.Sain sellaisen vihdoin hankittua eikä voi olla muuta kuin tyytyväinen. Mekon alle voi myös laittaa lyhyen petticoatin tuomaan voluumia, itse en sellaista käyttänyt sillä en ole vielä hankkinut lyhyttä mallia. Hyvältä näyttää ilmankin, noin leggareiden kanssa yhdistettynä.

Zombies continue! I have had my eye on this Hell Bunny dress but I hadnt found a good size. Finally I was able to find one and coudnt be happyer. You can use a petticoat under the dress for extra volume, I havent used one in the pictures since I dont have one yet. It looks good with out one aswell, specially with leggins.





Mekko/dress: Hell Bunny I heart zombies 2xl
Ostettu:Na-Clothing  Osta esim: Attitude clothing (en ole testannut tätä kauppaa)
Ihana ihana mekko , sopi kokonsa puolesta myös raskaana olevalle ystävälleni kun hän sitä koitti. Mekon takana on joustorypytys joka tekee sen pikkasen isoksi minulle, mutta sitä hieman aseteltuaan kyllä sen saa toimimaan. Kokona käytän yleensä Hell Bunnylla 2xl'lää mutta tässä mallissa koko on selvästi suurempi kuin pitkissä kellomekoissa.
Käytän kuvassa mekon alla pitsitoppia jonka reuna näkyy kuvassa. Itse mekossa ei ole pitsiä.

Lovely dress that suited to my pregnant friend aswell when she tried it. There is a flexible panel behind the dress wich makes it bit big for me but with some adjustements I can make it work. I usually wear size 2xl with Hell Bunny dresses, this model is much bigger than their longer dresses. 
I'm using a lace top under the dress wich is shown some in the pictures. There is no lace in the dress itself.

Leggarit/leggins: Banned  " Frankie " size xl (uk16)
Ostettu: Na-clothing  Osta esim: Blue Banana (en ole kokeillut tätä kauppaa)
Ks. arvostelu edellisestä postista/read review from earlyer post


Peruukki/wig: Buttericks Malli/model: Cher
Huulipuna/lipstick: Viva la Diva Moonwalk (Kicks)

Koru/necklace: Restyle
Rakastan Restylen koruja, pitäisi vain ottaa itseä niskasta kiinni ja tilata enemmän niitä ulkomailta. Morticiastakin niitä saa mutta vaikka sielläkin ovat ihan ok hintaisia silti aika lailla kalliimpia kuin ulkomailta tilatut. Tämä kyseinen kappale ostettu facebookin goottikirpparilta.

I love the jewerly from Restyle, I shoud just make the effort to order them more from other countryes. This one has been bought from a facebook fleemarket.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti