tiistai 2. elokuuta 2016

Ropecon 2016 - Roleplaying convention


Tän vuoden coni on sitten pulkassa. Paikka oli vaihtunut Espoon Dipolista Messukeskukseen mistä moni oli ehtinyt jo olla näreissään etukäteen. Messukeskus kun ei ole "meidän paikka", ei yhtä kotoinen ja tuttu kuten Dipoli oli. Itse pidin conista messarissa järjestettynä. Se on toki pidetty siellä kerran aiemminkin mutta sillä kerralla en itse ollut paikalla. Tilaa oli huomattavasti enemmän, ja vaikka tilat ehkä olivat hivenen persoonattomia Dipoliin verrattuna, oli silti tarpeeksi myös sohvaryhmiä ynnä muita hengauspaikkoja. Pidin myös siitä miten kaikki oli kerrankin järjestetty saman katon alla. Tanssiharjoitukset mitkä yleensä olen täysin missanut, näin monesti ohikulkiessani ja jos olisin halunnut osallistua niihin, olisi se ollut paljon aiempaa yksinkertaisempaa. Ei turhia kävelymatkoja taikka toisten rakennusten etsimisiä. Lisäksi suurempi kaubamaja oli ihhana, ei hikistä taikka hirveää ryysistä koko ajan. Figupelaaja ystäväni kehui myös tilojen väljyyttä figuosastolla.

Itse conissa keskityn muutamaan perusasiaan. Jos ne ovat kunnossa, on coni onnistunut. A) haluan lautapelata b) haluan että kaikilla on kivaa ilman tuhraa sähläystä. Olen vuosien varrella oppinut että turhat ennakko-odotukset kannattaa kipata pois ja keskittyä vaan pitämään hauskaa. Conidraamat ovat onneksi jääneet teinivuosille, mutta yhä on välillä vaikea organisoida jotta jokainen jonka kanssa viettää aikaa saisi conista sen mitä on tullut hakemaan. Viihdyimme mukavasti, saimme pelailtua sekä otettua kuvia asuistamme sekä mikä parasta, teimme uusia kontakteja pelatessamme uusien tuttavuuksien seurassa. Conissa parhaita puolia ovatkin uusien ihmisten tapaaminen ja se että tuntee olevansa omanlaistensa ihmisten seurassa. Kerran vuodessa saa sentään sellaista karkkia!

Tässä postissa keskityn lähinnä yleiseen tunnelmaan conissa, asukuvat kaikilta päiviltä seuraavat myöhemmissä posteissa.

This years Con is done and dealt with. Place had changed to Messukeskus from Dipoli and eventough Dipoli was "our spot" I liked Messukeskus just as well. There was alot more room in Messukeskus and everything was under one roof. I enjoyed the con myself, the basics I wanted to do where achieved. I wanted to play boardgames and wanted my friends to enjoy themselves, got both goals. We also took some pictures of our outfits wich I will show more in later posts, this one is mostly just from the athmosphere of the Con itself. We met also new people and played with them and made new contacts. I really enjoy that, its fun to talk with new people who also dig same things you do. Ropecon is a place you can really be yourself and be around people who get you, who have same intererests and hobbyes..its great fun. Once in a year you can get that, woudnt miss it for the world!

Figupelaajia

Bofferointia

Teräsmiekkailua?

Lautapelisali oli tyhjä vielä perjantaina

Kuvaa yhdestä tapahtumalavoista

Lautapelitiski mistä voipi lainata pelejä

Ihmiset chillaavat Pokemon musikaalin väliajalla

Kps eli kivi-paperi-sakset turnajaiset

Huomio Doctor Who fanit!
Asu larppi-galleriasta

Asuja Larppi-galleriasta

Myyntitiskejä

Ihana myyntipöytä

Edullisia korviksia, ystävä osti tuollaiset pullot

Yksityiskohta myyntipöydistä

SiRoi'n myyntipöytä

Me pelailemassa

Tyypit pelaamassa hyvää peliä

Me pelaamassa yhtä lempipeleistäni

Huonolaatuinen kännykuva sunnuntain asustani


Valokuvaus/Photographing: MissMeri & Hanski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti