maanantai 18. tammikuuta 2016

Katsaus vuoteen 2015 - Looking back at year 2015

Pieni avautuminen edessä, pahoittelen jo etukäteen =)

Uusi vuosi on koittanut ajat sitten ja vaikka usein olen ajatellut blogiani, olen kokenut jonkunlaista blokkia minkään aikaansaamiseksi. Vuosi alkoi upeilla päätöksillä julkaista kerran viikossa, olla aktiivisempi, uudistaa sisältöä..sitä samaa mitä kaikki tuntuvat miettivän uuden vuoden koittaessa. Jonkinlaista uutta alkua. Paha vain tämä päätös kääntyi minua vastaan pikemminkin kuin olisi auttanut inspiraation kanssa. Paineita alkoi kasaantua ja vaikka materiaalia ja mahdollisuuksia olisi ollut, en hienoista päätöksistäni huolimatta saanut mitään aikaiseksi. Itsekritiikki alkoi vaivata. Mitä enemmän päiviä kului sitä vaikeampi oli tehdä uutta päivitystä. Blogia tehdessään täytyisi aina olla aktiivinen, antaa enemmän sisältöä, tietoa, ideoita. Parinkin viikon tauko näkyy jo lukijamäärissä. Mikäli on joskus tehnyt työtä sen eteen että ihmiset löytäisivät tekstit paremmin, on sen kaiken työn hukkaan heittämistä jos edes hetkeksi unohtaa ja antaa olla. Some on armoton ja koko ajan pitäisi olla ajan tasalla. Vaikka olen aina tehnyt blogiani enemmänkin vain informaatioksi muille siitä millaiselta eri vaatteet näyttävät pluskokoisen päällä, silti oman työn hukkaan heittäminen oman käytöksen takia harmistuttaa ja jopa masentaakin. Mutta kaikella on myös se valoisampi puoli.

Blogini on nyt vuoden vanha, ja täytyy myöntää että olen siitä ylpeä. Vuoden aikana olen saanut paljon aikaan. Useita hienoja päivityksiä erilaisista asuista ja uutuuksista. Mielenkiintoisinta on ollut myös seurata oman tyylin muuttumista. Viimevuonna aloin myös meikkaamaan ensimmäistä kertaa kulmakarvojani. Sitäkin voisi pitää jonkinlaisena saavutuksena! Ajattelin julkaista muutaman kuvan viimevuodelta mielestäni onnistuneimmista ja epäonnistuneimmista ostoksista. Jotkut asut ovat jääneet kaapin perälle mutta jotkut taas ovat olleet lähes päivittäisessä käytössä. Ensikerralla onkin sitten jo uudet asut kuvissa. Kyllä tämä vuosi tästä käyntiin lähtee!

I have had a bit of breakdown with my blog, thats why its been so quiet. I made big promises to make it better and publish more often but it created me just more pressure and I achieved doing neither. However, Im over that now and hopefully things will begin to flow better now. I decided to post some highlights and disapointments with outfits last year to this years first post. Enjoy! 


Lempi asu vuodelta 2015 - Favourite outfit from 2015:

Hell Bunny Seth dress Lue postaus tästä / Read post from here


Vähiten käytettyt asut 2015 - Least used outfits from 2015:


 Spiral Direct Angels and doves shirt  Lue postaus tästä / Read post from here


Chick Star gothic top Lue postaus tästä / Read posting here

Eniten käytetyt vaatteet 2015 - Most used items from 2015: 


Killstar Magic vest  Lue postaus tästä / Read posting here


Banned stripe bag  Lue postaus tästä / Read posting here
 
Suosikkikuva vuodelta 2015 - Favourite photo from 2015:  

Photograph by Alex  Lue postaus täältä / Read post here

Erityiskiitos kaikille kuvauksissa auttaneille viimevuodelta. Olette ihania, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.
Ensikertaan!
Special thank you for all those who have helped with photographing last year. You are wonderfull, with out you this woudnt be possible.
Until next time!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti