tiistai 7. heinäkuuta 2015

Killstar - occult - vests


Tämä kuvasarja on pitänyt tehdä jo pitkään. Viimein sain kuvattua kaikki osaset vaikka kaikkia lisätilpehöörejä en muistanutkaan ottaa kuvauksiin mukaan. Aiheena siis jälleen kerran Killstar ja heidän ihanat vaatteensa. En voi muuta kuin suositella tilaamaan heidän omilta sivuiltaan, toimitus oli nopea ja aivan kotiovelle asti. Killstarilla on usein erilaisia alekamppanjoita, kannattaa liittyä postituslistalle tai pitää sivuja silmällä ja ostaa kun on alet kohdallaan. Usein myös prosenttialeja koko valikoimasta, myös alennustuotteista.

I have ment to do this pictureshoot for a long time. I finally got all the pieces together eventough I forgot half of the accessoryes home like usually. The topic is once again Killstar and their lovely clothes. I can whole heartedly recommend their own pages. The delivery was fast and they deliver right to your own doorstep. Killstar often has sale campaings that give you discount from all the products, even of the sale items. I would suggest to join on a mailing list or just keep an eye on the homepage for them and buy when theres a good sale going on.



                      Killstar Goetia top  Sizes: S-XXL




Osta/Buy: Killstar   Koko/Size: XXL
Printti on tässä paidassa suurempaa kuin itse kuvassa, olin aika yllättynyt kun paketin avasin. Olisin tykännyt pienemmästä kuviosta, mutta tämäkin on ihan ok. Ei yllä mielivaatteeksi asti mutta koska oli halvan hintainen, en ollut pettynytkään. Piti muuten googlata mitä Goetia meinaa ennenkuin tämän ostin.

This shirt has a bigger print than on the actual product picture on Killstars pages, wich was quite a suprise for me when I opened the package. I would have liked if the print would have been smaller but its okey like this aswell. It doesnt end up to be my favourite one from them but it was quite cheap so overall Im happy with the purchase.

Korut/Jewerly: Made by MissMeri


                            
                        Illuminati tank top  Sizes: XS-XXL
 



Osta/Buy: Killstar  Koko/Size: XXL
Olen aina tykännyt kaikesta Illuminati-aiheisesta joten tämän paidan nähdessäni olin ihan että tahtoo.. ja olihan se halpakin. Jälleen olin pettynyt kun printti oli suurempaa kuin mitä myyntikuvassa. Tykkään tästä paidasta eniten kun se näkyy jonkun toisen paidan alta. Pidin esim kiinni olevan valkean kauluspaidan alla niin että oli monta nappia rinnasta auki ja musta hame seurana.

I have always loved everything Illuminati themed, so when I saw picture of this one, I was immediately wanting it and it was on sale aswell! Again, I was disapointed that the print was bigger than on the picture at the website. I like this shirt more when its under another shirt. I wore it for example under a white shirt that was halfly buttoned up so the shirt showed under it, together with a black skirt.

Musta paita/Black shirt: Indiska  Koko/Size: XL

Korvakorut/Earrings: Lumissa's Purple Octopus
Yhden lempisuunnittelijoistani tekemät Harry Potter aiheiset korvikset sopivat kuvion puolesta tämän paidan kanssa oikein mukavasti.
One of my favourite jewerlydesigners Harry Potter themed earrings fitted this outfit well because of the shape of them really nicely.



                          Magick vest   Sizes: XS-XXL



Osta/Buy: Killstar   Koko/Size:XXL
Tämä paita on ehdoton suosikkini, tämän takia ostin nuo muutkin. Egypti aihe on lähellä sydäntäni, tämä printti on vaan niin ihana. On tultu pidettyä todella paljon, aika arkisissa kokonaisuuksissa mutta sopii toki muuhunkin. Liian lyhyt kyllä hameeksi mutta laitoin näiden leggareiden kanssa kuviin koska tuo kivasti kontrastia asulle.

This shirt is my absolute favourite, the reason why I bought the others aswell. I love Egypt and its mythology, this print is simply a must have. I have worn this alot, usually rather casually, but it could work on other kind of outfits aswell. It is too short for a skirt but I wore it with these leggins on these pictures because I think it brings the extra -it- in it.

Korvakorut/Earrings: Lumissa's Purple Octopus

Leggins: Na-Clothing - loppuunmyyty / Sold out



Mikäli haluaa vielä nähdä lisää Killstaria, tässä linkit aiempiin postauksiini
If you wish to see more Killstar, here's links to my previous posts.


Killstar occult cat dress
Killstar Leo drape

Valokuvaus/Photographing: Raven & MissMeri

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. TODISTUS MITEN LIITTYIN ILLUMINATI 666 TEMPPELIIN
    HUOMAA: ILLUMINATIN JÄSENET EIVÄT ILMOITA MITÄÄN IDENTITEETTIÄ WHATSAPPIN, FACEBOOKIN, INSTAGRAMIN JNE.
    EI SISÄLTY IHMISUHRAUKSIA
    666illuminatiagent666@gmail.com

    Aluksi ajattelin, että se oli huijaus, koska nykyään on vaikea löytää aitoja ihmisiä Internetistä, kunnes päätin kokeilla sitä.
    Ja koko elämäni muuttui vain 6 päivässä

    EDUT UUSILLE JÄSENILLE
    1. Talo missä tahansa valitsemassasi maassa.
    2. Uusi unelma-auto.
    3. 6 miljoonan dollarin summa uuden elämän aloittamiseen 6 000 000 dollaria

    Sinun on oltava vähintään 18-vuotias ennen kuin voit ottaa yhteyttä kumppaneihimme
    Sähköposti: 666illuminatiagent666@gmail.com
    666illuminatiagent666@gmail.com

    VastaaPoista